fbpx

aanmelding
Gratis gesprek

We gaan orde scheppen in de chaos van je gedachtes & gevoelens die beide iets anders zeggen waardoor je een dilemma hebt waar je maar niet uit lijkt te komen.

Je wilt veel, voelt veel, ziet veel & denkt veel na. Hoe haal je uit die wirwar van gedachtes en gevoelens (die beide even sterk aan je trekken) de juiste antwoorden eruit die kloppen voor  Jou?! 

Dit kun je heel leuk doen dmv een chakra card reading met mij! Ik gebruik de kaarten heel praktisch waardoor jij de antwoorden uit jezelf haalt. De kaarten en ik begeleiden alleen. Jij weet namelijk alles al voor mijn gevoel. Je kunt alleen wel even een ‘nudge’ in de juiste richting gebruiken om vervolgens lekker verder je pad te vervolgen om je dilemma op te lossen. Zelf vind ik deze kaarten extra tof omdat ze gericht zijn op de 7 chakra’s en daar kan ik je dan ook hele gerichte oefeningen op geven als we een patroon herkennen van een blokkade op één of meerdere chakra’s.

Elke maand selecteer ik 2  “Sensitieve Multipotentialites” voor een gratis “Orde in de Chaos” gesprek t.w.v € 77,-  Wil je kans maken om geselecteerd te worden? Vul onderstaande vragenlijst in en dan neem ik contact met op wanneer je geselecteerd bent!

Ps: deelnemers via de opdrachten van het Gratis E-Book ‘Help! Ik vind alles leuk’ maken meer kans, omdat die de mogelijkheid hebben veel meer van zichzelf te laten zien. Verder krijg je hierin ook de speciale kortingslink voor de tijdelijke online 1-op-1 coachingssessie, waarbij je na afloop een op maat gemaakt persoonlijk plan ontvangt. 

vragenlijst

Scroll naar top