fbpx

aanmelding
Gratis gesprek

We gaan orde scheppen in de chaos van je gedachtes & gevoelens die beide iets anders zeggen waardoor je een dilemma hebt waar je maar niet uit lijkt te komen.

Je wilt veel, voelt veel, ziet veel & denkt veel na. Hoe haal je uit die wirwar van gedachtes en gevoelens (die beide even sterk aan je trekken) de juiste antwoorden eruit die kloppen voor  Jou?!

Tijdens ons gesprek gaan we kijken naar jouw pijnpunten. We beginnen daarom bij je lijf, omdat alle onbalans als allerlaatste in je lichaam tot uiting komt, en dus is het ook de eerste plek om mee te beginnen om alles weer in harmonie te krijgen.

De belangrijkste vraag is ‘Wat ligt er onder de oppervlakte?’ Er kunnen namelijk gigantisch veel oorzaken zijn voor deze pijn, dit gevoel. Bewuste of on(der)bewuste. Fysieke en/of en energetische redenen. 

Elke maand selecteer ik twee vrouwen voor een gratis  “Orde in de Chaos”  gesprek t.w.v € 77,-  Wil je kans maken om geselecteerd te worden? Vul onderstaande vragenlijst in en dan neem ik contact met op. 

vragenlijst

Scroll naar top