fbpx

Gratis E-book

gratis e book help ik vind alles leuk

wanneer je super veel dingen leuk vindt en niet één ding wilt kiezen!

Je wilt veel, je kunt veel, je voelt veel en ziet veel. Alles is VEEL! Je legt snel verbanden en schakelt daardoor ook heel snel. Soms ietsje té…

 Creëer wat orde in die heerlijke chaos van jouw awesome brain! 

Ontdek uit de wirwar van gedachten & gevoelens wat nou écht bij je past, zodat je de juiste keuzes maakt voor JOU!

Hi, ik ben Monique Birgitte!

Een ‘Life Voyager’ zoals een producer/manager uit New York mij zo mooi noemt. Deze voel ik wel. Ik ben inderdaad iemand die het leven ziet en voelt als een geweldig avontuur. Dat was langer niet altijd zo…maar daarover later meer!

Ik zie mezelf als een introverte extravert. Een kameleon die past bij alles en iedereen en tegelijkertijd bij niemand. Wanneer ik een persoonlijkheidstest doe dan kan ik elk vakje wel aanvinken, waardoor ik (voor mijn hele ontdekkingsreis) niet wist waar ik nou precies tussen viel. Er kwam nooit een eenduidig antwoord uit over wie ik dan was en waar ik dan ‘hoorde.’

unnamed file

wat Leslie te vertellen heeft

Over mij en mijn capaciteiten, die ik heel graag wil inzetten om jou te helpen en zo samen de wereld een mooiere plek te maken. Nu en in de toekomst <3

VRAAG JIJ JE WELEENS AF OF ER IETS 'MIS' MET JE IS?

Believe you me, dat is er niet! Je bent er alleen nog niet achter wie, of wat je daadwerkelijk bent. Die vrouw met die mega krachten die alles kan wat ze maar wil. 

Ontdek hoe je uit die wirwar van gedachtes & gevoelens komt, en achterhaalt wat nou écht bij je past, zodat je de juiste keuzes maakt voor JOU!

Scroll naar top